Joh­da­tus lap­sen oi­keuk­siin -verk­ko­kurs­si

28.9.2023


Aika: Non-stop -verkkokoulutus Riihimäki on saanut vuonna 2023 Lapsiystävällinen kunta -tunnustuksen. Olemme sitoutuneet siihen, että meillä lapset ja heidän etunsa huomioidaan kaikissa palveluissa ja päätöksenteossa.

ohtoryhmä on päättänyt kokouksessaan 26.9.2023, että koko kaupungin henkilöstölle suositellaan Johdatus lapsen oikeuksiin -verkkokurssin suorittamista. Kurssilla perehdyt lapsen oikeuksiin ja siihen, mitä lapsen oikeudet oikeudellisesta näkökulmasta tarkoittavat. Kurssi haastaa sinut ottamaan aikaa ja miettimään asioita muutoksen kannalta. Lapsen oikeuksien toteutuminen vaatii aikuisilta aktiivisuutta – ja joskus myös ajattelu- ja toimintatapojen muutoksia. Kurssin suorittamiseen on hyvä varata 1,5 – 2 h aikaa. Voit opiskella koulutuksen myös osissa. Kun olet opiskellut koulutuksen, pääset kirjaamaan suorituksesi ja tilaamaan todistuksen.

Esihenkilöiden tulee pyrkiä mahdollistamaan kurssin suorittaminen työaikana. Jos se ei ole mahdollista, voi esihenkilö perustellusta syystä myöntää työajan ulkopuolisesta osallistumisesta yhden tunnin työaikaa pidettäväksi vapaana toisena ajankohtana.

 

PÄÄSET KIRJAUTUMAAN KURSSILLE TÄSTÄ.