Taloudellinen varautuminen tulevaisuuteen 3.4.2023 klo 17-19 Vaakuna, Hämeenlinna tai Teams

12.3.2023

 

OAJ Kanta-Hämeen alueyhdistys järjestää kaikille Kanta-Hämeessä työskenteleville OAJ:n jäsenille illan taloudellisesta varautumisesta. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Janakkalan Osuuspankin kanssa, joka toimii alueyhdistyksen pankkina.

 

Joko sinä olet alkanut varautua taloudellisesti työelämän jälkeiseen aikaan? Suomalainen eläkejärjestelmä on vakaa ja me suomalaiset olemme tottuneet luottamaan siihen, että lakisääteinen eläke riittää eläkepäivien turvaksi. Riittääkö se kuitenkaan sinulle pitämään yllä haluamasi elintason? Täyden työuran tehneen henkilön eläkkeen määrä on tällä hetkellä noin puolet palkasta.

 

Vaikka oma eläkeikä tuntuisi olevan kaukana tulevaisuudessa, on järkevää aloittaa taloudellinen varautuminen ajoissa säästämällä tai sijoittamalla. OP Janakkalan sijoitusasiantuntijat kertovat meille erilaisista taloudellisen varautumisen vaihtoehdoista.

 

Ohjelma

klo 17.00-17.50 Ruokailu

klo 18.00-19.00 Taloudellinen varautuminen, Elina Kauppinen, sijoituspäällikkö ja Jouni Yli-Jaukkari, Senior varainhoitaja, OP Janakkala

 

Yhteisen osuuden jälkeen puheenjohtaja ja alueasiantuntija ovat tavattavissa, mikäli sinulla on alueyhdistykseen tai sen toimintaan liittyvää kysyttävää.

 

Tilaisuus striimataan, joten voit osallistua myös Teamsin kautta, johon ilmoittautuminen päättyy to 29.3. klo 15.

 

Henkilökohtaiset sitovat ilmoittautumiset ke 22.3.2023 klo 15 mennessä.

TERVETULOA!

Timo Hillman, puheenjohtaja               Katri Juvonen, alueasiantuntija          

Joukossamme saattaa olla hajusteyliherkkiä henkilöitä, joten tulethan tilaisuuksiimm