Irti stressikuplasta!

10.9.2020

 

Stressi ja sen hallinta (Miia Huitti)

ke 21.10.2020 klo 18-20 

Tervetuloa kaikki jäsenet etäkoulutukseen varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle! 

Luennolla koetaan innostavia oivalluksia oman stressin syistä. Kuulemme sopivasti faktaa  stressistä ja saamme tärkeää tietoa siitä, mitä liialliselle stressille voi tehdä heti. 

Miian luentojen pidetyintä antia ovat tehokkaat käytännönläheiset harjoitukset stressin  laskemiseen sekä elävän elämän samaistuttavat esimerkkitarinat ja kokemukset. Harjoitusten  lisäksi saamme tärkeitä oivalluksia palautumisen keinoista sekä arjen onnellisuuden ja  voimavarojen lisäämisestä. 

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja  inspiroida meistä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa ajalla. 

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK. Hän on opiskellut amerikkalaisen psykologian tohtorin  opissa sertifioiduksi stressivalmentajaksi ja kehittänyt osaamistaan opiskelemalla  stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Keväällä 2020 Miia opiskeli The Happiness Practice™ - valmentajaksi 

Henkilökohtaiset ilmoittautumiset ti 6.10.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään lyhyt  ennakkokysely, jolla pääsee vaikuttamaan koulutuksen sisältöön. 

Voit ilmoittautua myös OAJ Kanta-Hämeen verkkosivulla https://www.kanta-hame.fi/ olevan  kutsun kautta.  

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 

Timo Hillman         Katri Juvonen 

puheenjohtaja       alueasiamies  

040 1369277          040 1369 278