TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

 

TAPAHTUMIA

 

Hallituksen kokous ke 26.8.2020 klo 17

 

Kevät/syyskokous 8.10.2020 Pompotissa.

 

Teatteriretki Kinky Boots pe 13.11.2020.

 

 

__________________________________________________________________________________

Koulutuksiin ilmoittautuminen Rinkassa kohdassa

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT KALENTERI (kalenteri päivittyy koko ajan)

 

https://intra.rhlseutu.fi/fi/Riihimaki

kirjaudu: 

etunimi.sukunimi@riihimaki.fi (salasana hallinnon verkkoon)

 

__________________________________________________________________________________

 

OAJ Riihimäen paikallisyhdistys myöntää työyksikön anomuksesta tukea 15 € /OAJ:n Riihimäen paikallisyhdistyksen jäsen / kalenterivuosi jäsenistön hyvinvointiin

 

Kerätkää työpaikan porukka kokoon ja järjestäkää jotain mukavaa aktiviteettia kuten yhteisiä juhlia tai virkistysretkiä.

Muistattehan, että tuki ei ole tarkoitettu yksittäiselle jäsenelle henkilökohtaisesti, vaan tarkoituksena on yhteisöllinen virkistäytyminen!

Virkistysraha-anomus lähetetään paperiversiona taloudenhoitaja Susanna Heikkiselle Kontiontien päiväkotiin sisäisessä postissa.

Anomus tulee olla taloudenhoitajalla kevätlukukaudella 31.5. tai syyslukukaudella 10.12. mennessä. Päivämäärän ylittäneitä anomuksia ei makseta.

Anomuksen tekee työyksikön yhteysopettaja, joka tarkistaa osallistujien OAJ:n Riihimäen paikallisyhdistyksen jäsenyyden. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin.

 

Anomuksessa tulee olla:

- selvitys rahan käytöstä

- nimilista osallistuvista OAJR:n JÄSENISTÄ

- yhteysopettajan nimi, yhteystiedot, puhelinnumero ja tilinumero, johon tuki maksetaan (15e/listassa oleva jäsen). Tuki maksetaan jälkikäteen kokonaisuudessaan työyksikön yhteysopettajalle, jonka tehtävänä on huolehtia rahan jakamisesta osallistuville jäsenille.

- päiväys

- allekirjoitus