TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

OAJ Kanta-Häme järjestää:

 

Koulutus perhevapaauudistuksesta ja sitä koskevista sopimusmääräyksistä

to 26.1.2023

klo 17 -19 Teams

OAJ Päijät-Häme ja OAJ Kanta-Häme järjestävät yhteistyössä jäsenilleen, luottamusmiehille ja esihenkilöstölle etäkoulutuksen perhevapaauudistuksesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus jättää kysymyksiä illan asiantuntijalle. Tilaisuuteen osallistutaan Teamsin kautta. Osallistuville lähetetään osallistumislinkki annettuun sähköpostiosoitteeseen tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tarkista tarvittaessa roskaposti ja tarpeettomat -kansio. Mikäli Teamsiin liittyessä tulee ongelmia, kirjaudu uudelleen tai vaihda selainta.

Mikäli et löydä linkkiä lainkaan, ota yhteyttä anna.muikku@lyk.fi

https://q.surveypal.com/Perhevapaauudistus-eta-26.1.2023/0

 

KANSANEDUSTAJATAPAAMINEN

ti 31.1.2022

klo 17.30–19.30

Teams

OAJ Kanta-Hämeen alueyhdistys kutsuu kantahämäläiset OAJ:n jäsenet keskustelemaan istuvien kansanedustajien kanssa kasvatus- ja opetussalan ajankohtaisista asioista Teamsissa.

Kysymykset kansanedustajille kasvatus- ja opetusalan asioista tulee lähettää viimeistään ma 23.1. kutsussa olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen päättyy pe 27.1. klo 15.

https://q.surveypal.com/Kysy-ja-keskustelu-istuvien…/0

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä.

 

Oppilaitosten ennakoiva henkilöturvallisuus

ti 14.2.2023 klo 17.00-20.00

Teatterihotelli, Riihimäki

OAJ Kanta-Häme kutsuu kantahämäläiset opettajat ja rehtorit Oppilaitosten ennakoiva henkilöturvallisuus koulutukseen.

Illan asiantuntijana toimii Mika Vesala, Mielenrauha koulutuspalvelut Oy. Mika on koulutukseltaan luokanopettaja ja työskennellyt opettajana yli kymmenen vuotta, joista erityisopettajana yli kahdeksan vuotta. Mikan pitämät koulutukset ovat käytännönläheistä sekä keskustelevaa tyyliä.

Mielenrauha Oy:n koulutukset ovat käytännönläheisiä ja runsaasti arjen esimerkkejä sisältäviä. Koulutuksessa käydään läpi esim. miten suhtaudun töykeään tai uhkaavaan käytökseen, millaisia ennakoivia turvallisuuskäytäntöjä voidaan ottaa käyttöön, väkivalta- ja uhkatilanteiden jälkipuinti, konfliktitilanteisiin väliinmeno tai oppilaitoksille suositeltavat turvallisuuskäytännöt.

Illan ohjelma:

klo 17.00-17.50 Ruokailu noutopöydästä

klo 18.00-20.00 Kouluturva – oppilaitoksien ennakoivat henkilöturvallisuus, Mika Vesala, kouluttaja ja opettaja, Mielenrauha koulutuspalvelut

Henkilökohtaiset sitovat ilmoittautumiset ma 6.2.2023 klo 15 mennessä.

https://q.surveypal.com/Oppilaitoksen-henkiloturvallisuus/0

 

OSAAVALLA JOHTAMISELLA VOIMAVAROJA JOHTAMISEEN – HENGÄHDÄ, KEHITÄ JA VAHVISTA!

15.02. – 26.4.2023

OAJ Kanta-Hämeen alueyhdistys järjestää kaikille OAJläisille Kanta-Hämeessä työskenteleville päiväkodin johtajille, yleissivistävän koulutuksen rehtoreille ja koulunjohtajille koulutuskokonaisuuden, jonka aikana osallistuja saa työkaluja laadukkaaseen itsensä ja työyhteisön johtamiseen.

Koulutusaikataulu:

ke 15.2. Vaakuna, Hämeenlinna

Työpaikan dynamiikka – ryhmädynaamiset ilmiöt ja niiden ymmärtäminen sekä kehon ja mielen yhteys hyvinvoinnin lähteenä, Anna Lohman, psykologi, PsM, ekonomi, KTM, työnohjaaja, prosessikonsultti, Anna Lohman Oy

to 30.3. Teatterihotelli, Riihimäki

Monimuotoisessa työyhteisössä toimiminen: Ennakkotehtävänä toimintatapatesti itsearviointina, Erilaisten käyttäytymistyylien tunnistaminen ja tiedon hyödyntäminen erilaisten henkilöiden kanssa toimittaessa ja johdettaessa, Eri-ikäisten henkilöiden johtaminen sekä Psykologinen turvallisuus osana hyvää johtamista, Mirka Kuitunen, koulutuspäällikkö, Ava-akatemia

ke 26.4. Vaakuna, Hämeenlinna

Resilientti organisaatio, Miira Heiniö, erityisasiantuntija, Työturvallisuus, Työterveyslaitos

Tilaisuudet alkavat lounaalla klo 12.15. Koulutus pidetään klo 13-16.

Henkilökohtaiset sitovat ilmoittautumiset to 26.1.2023 klo 15 mennessä.

https://q.surveypal.com/Osaavalla-johtamisella-voimavaroja/0

 

 

OAJR:n pedagogiset tapaamiset

 

OAJR tarjoaa jäsenilleen (esim. aineryhmille) kerran kouluvuoden aikana mahdollisuuden järjestää pedagogisia kahviloita ja osallistuu kokousten tarjoilujen kustannuksiin 20 euroa / paikallisyhdistyksen jäsen. Myös yhdistykseen kuulumattomat opettajat voivat osallistua kahvilaan - heidän kustannuksiaan ei korvata. 

Tapaamisesta kirjoitetaan muistio, joka allekirjoitetaan. Muistiossa tulee olla mainittuna osallistujien nimet ja työyksiköt. Tilaisuuden koollekutsuja maksaa koko laskun ja kuitit ja kokouksen muistio skannataan taloudenhoitaja Nina-Marika Pieskälle joka maksaa kustannukset koollekutsujan tilille. 

Laskutustiedoissa tulee olla mainittuna koollekutsujan nimi, puh.num ja tilinumero.

oajr.taloudenhoitaja@gmail.com 

 

sisäisessä postissa: Virastokeskus Veturi,

Eteläinen asemakatu 4, B-rappu, 3. krs, huone 363

 

kirjepostilla: Välläntie 80,13500 Hämeenlinna 

 

_____________________________________________________________

 

Työhyvinvointiraha

 

OAJ Riihimäen paikallisyhdistys myöntää työyksikön anomuksesta tukea 15 € /OAJ:n Riihimäen paikallisyhdistyksen jäsen / kalenterivuosi jäsenistön hyvinvointiin.

Kerätkää työpaikan porukka kokoon ja järjestäkää jotain mukavaa aktiviteettia kuten yhteisiä juhlia tai virkistysretkiä.

Muistattehan, että tuki ei ole tarkoitettu yksittäiselle jäsenelle henkilökohtaisesti, vaan tarkoituksena on yhteisöllinen virkistäytyminen!

Työhyvinvointiraha-anomus lähetetään paperiversiona tai skannattuna taloudenhoitaja Nina-Marika Pieskälle (oajr.taloudenhoitaja@gmail.com tai Virastokeskus Veturi, huone 363).

Anomus tulee olla taloudenhoitajalla kevätlukukaudella 31.5. tai syyslukukaudella 10.12. mennessä. Päivämäärän ylittäneitä anomuksia ei makseta.

Anomuksen voi tehdä kuka tahansa työyksiköstä -  tämä henkilö tarkistaa osallistujien OAJ:n Riihimäen paikallisyhdistyksen jäsenyyden. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin.

 

Anomuksessa tulee olla:

- selvitys rahan käytöstä

- nimilista osallistuvista OAJR:n JÄSENISTÄ

- yhteysopettajan nimi, yhteystiedot, puhelinnumero ja tilinumero, johon tuki maksetaan (15e/listassa oleva jäsen). Tuki maksetaan jälkikäteen kokonaisuudessaan työyksikön yhteysopettajalle, jonka tehtävänä on huolehtia rahan jakamisesta osallistuville jäsenille.

- päiväys

- allekirjoitus