TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

 

 

OAJR:n pedagogiset tapaamiset

 

OAJR tarjoaa jäsenilleen (esim. aineryhmille) kerran kouluvuoden aikana mahdollisuuden järjestää pedagogisia kahviloita ja osallistuu kokousten tarjoilujen kustannuksiin 20 euroa / paikallisyhdistyksen jäsen. Myös yhdistykseen kuulumattomat opettajat voivat osallistua kahvilaan - heidän kustannuksiaan ei korvata. 

Tapaamisesta kirjoitetaan muistio, joka allekirjoitetaan. Muistiossa tulee olla mainittuna osallistujien nimet ja työyksiköt. Tilaisuuden koollekutsuja maksaa koko laskun ja kuitit ja kokouksen muistio skannataan taloudenhoitaja Nina-Marika Pieskälle joka maksaa kustannukset koollekutsujan tilille. 

Laskutustiedoissa tulee olla mainittuna koollekutsujan nimi, puh.num ja tilinumero.

oajr.taloudenhoitaja@gmail.com 

 

sisäisessä postissa: Virastokeskus Veturi,

Eteläinen asemakatu 4, B-rappu, 3. krs, huone 363

 

kirjepostilla: Välläntie 80,13500 Hämeenlinna 

 

_____________________________________________________________

 

Työhyvinvointiraha

 

OAJ Riihimäen paikallisyhdistys myöntää työyksikön anomuksesta tukea 15 € /OAJ:n Riihimäen paikallisyhdistyksen jäsen / kalenterivuosi jäsenistön hyvinvointiin.

Kerätkää työpaikan porukka kokoon ja järjestäkää jotain mukavaa aktiviteettia kuten yhteisiä juhlia tai virkistysretkiä.

Muistattehan, että tuki ei ole tarkoitettu yksittäiselle jäsenelle henkilökohtaisesti, vaan tarkoituksena on yhteisöllinen virkistäytyminen!

Työhyvinvointiraha-anomus lähetetään paperiversiona tai skannattuna taloudenhoitaja Nina-Marika Pieskälle (oajr.taloudenhoitaja@gmail.com tai Virastokeskus Veturi, huone 363).

Anomus tulee olla taloudenhoitajalla kevätlukukaudella 31.5. tai syyslukukaudella 10.12. mennessä. Päivämäärän ylittäneitä anomuksia ei makseta.

Anomuksen voi tehdä kuka tahansa työyksiköstä -  tämä henkilö tarkistaa osallistujien OAJ:n Riihimäen paikallisyhdistyksen jäsenyyden. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin.

 

Anomuksessa tulee olla:

- selvitys rahan käytöstä

- nimilista osallistuvista OAJR:n JÄSENISTÄ

- yhteysopettajan nimi, yhteystiedot, puhelinnumero ja tilinumero, johon tuki maksetaan (15e/listassa oleva jäsen). Tuki maksetaan jälkikäteen kokonaisuudessaan työyksikön yhteysopettajalle, jonka tehtävänä on huolehtia rahan jakamisesta osallistuville jäsenille.

- päiväys

- allekirjoitus