Eläkkeelle

Senioriopettajaksi siirtyvän kotiyhdistyksen valinta

Jos koulustasi on jäämässä joku OAJ:n jäsenenä oleva työtoverisi eläkkeelle, ole ystävällinen ja toimita oheinen tieto hänelle/heille.

Eläkkeelle jäävä usein miettii seuraavanlaisia kysymyksiä. Mihin yhdistykseen kuulun? Mihin pitäisi liittyä, ottaa yhteyttä…?

Riihimäen seudun senioriopettajat ry on merkitty Hausjärven, Lopen, Riihimäen, Janakkalan ja Forssan seudun senioriopettajien kotiyhdistykseksi. Eläkkeelle siirtyvä edellä luetelluissa kunnissa asuva opettaja siirtyy automaattisesti Riihimäen seudun senioriopettajiin, ellei ilmoita haluavansa liittyä johonkin muuhun lähes kahdeksastakymmenestä OSJn yhdistyksestä.

SIIS:

  • Ilmoita eläkkeelle jäämisestäsi OAJ:n jäsenrekisteriin muutosilmoituslomakkeella OAJ:n nettisivuilla tai Opettaja-lehdessä olevan liitteen avulla.
  • Ilmoita ennen eläkkeelle jäämistä If-vakuutusyhtiöön tapahtumasta, jotta etuudet säilyvät OSJssä. Hoitaessasi asian ennen eläkkeelle siirtymistäsi If:ssä voit saada matkavakuutuksen ilman terveysselvitystä.
  • OAJ maksaa ensimmäisen kalenterivuoden OSJn jäsenmaksun.
  • Ota yhteys Riihimäen seudun senioriopettajayhdistykseen. Osoite:

                                Raija Arminen

                                Vesuritie 6

                                11130 Riihimäki

                                p. 0500 794715

                                raija.arminen(at)kolumbus.fi

  • Yhdistyksen kotisivut löytyvät OSJn sivujen kautta: osj.fi/paikallistoiminta/jäsenyhdistykset
  • Jos tiedossasi on joku OAJhin kuulumaton, mutta opetusalalla työskennellyt senioriksi siirtyvä, hän on jäsenkelpoinen. Anna hänellekin nuo yhteystiedot käyttöön.

Tervetuloa joukkoon sitten itse kukin vuorollaan!

                      Riihimäen seudun senioriopettajat ry

                      Elsi Torn

                      puheenjohtaja